国家公共英语(五级)笔试模拟试卷197含答案解析

国家公共英语(五级)笔试模拟试卷197

听力判断

The speech is mainly about the organization of the company.

1.(B)

A. TRUE

B. FALSE

C.

解析:

2.(B)

A. TRUE

B. FALSE

C.

解析:

3.(A)

A. TRUE

B. FALSE

C.

解析:

4.(A)

A. TRUE

B. FALSE

C.

解析:

5.(B)

A. TRUE

B. FALSE

C.

解析:

6.(B)

A. TRUE

B. FALSE

C.

解析:

7.(B)

A. TRUE

B. FALSE

C.

解析:

8.(A)

A. TRUE

B. FALSE

C.

解析:

9.(A)

A. TRUE

B. FALSE

C.

解析:

听力长对话(含3小题)

What should one do if he wants to work more efficiently at his low point in the morning?

10.(A)

A. Because it will help keep your energy for the day’s work.

B. Because it will help you to control your temper early in the day.

C. Because it will help you to concentrate on your routine work.

D. Because it will keep your energy cycle under control all day.

解析:

11.(B)

A. Getting off to work with a minimum effort helps save one’s energy.

B. Dr. Kleiman explains why people reach their peaks at different hours of a day.

C. Habit helps a person adapt to his own energy cycle.

D. Children have energy cycles, too.

解析:

What’s the main purpose of the talk?

12.(A)

A. Rising prices.

B. Fixed income.

C. Real income.

D. Cost of living.

解析:

13.(B)

A. Persons who have salaries according to long-term contracts.

B. Persons who own businesses.

C. Persons with old-age pensions.

D. Persons with slow-rising incomes.

解析:

听力长对话(含4小题)

What does George Orwell do?

14.(D)

A. Spain.

B. America.

C. Burma.

D. India.

解析:

15.(C)

A. Although English, he was actually not born in England.

B. He was a student of the famous English public school, Eton.

C. He tried to enlighten and change society through his works.

D. He worked as a policeman in Burma for five years.

解析:

16.(B)

A. To ask the speaker questions.

B. To discuss Animal Farm.

C. To write essays on Orwell’s life.

D. To read the book 7984.

解析:

高级听力填空

Where did rice originate?

17.

Wheat

解析:

18.

Corn

解析:

19.

The Europeans

解析:

20.

(In)1493

解析:

21.

100 years

解析:

22.

In Northern Europe

解析:

23.

Poisonous

解析:

24.

Feeding pigs

解析:

25.

Northern Europe/North America

解析:

听力大题型

Recent surveys show that Japanese youth have become a \

26.【C1】

especially

解析:“Around 1980 many Japanese,______young people…”,“1980年左右许多日本人,尤其是年轻人…”,所以此处应填“especially”。

27.【C2】

looking

解析:与介词for的固定搭配,意为“寻求…”,这里指的是寻求新的价值观。所以此处应填“looking”。

28.【C3】

bring

解析:根据上下文,此处意思为给他们带来快乐。带来用动词“bring”。所以此处应填“bring”。

29.【C4】

happiness

解析:根据上下文,日本年轻人更看重追求个人的幸福。所以此处应填“happiness”。

30.【C5】

unlike

解析:根据下文,以日本学生与美国和韩国的作对比,日本的学生不像韩国和美国的学生一样。所以此处应填“unlike”。

31.【C6】

survey

解析:根据后面的数据,空缺处指的是1993年的一项调查问卷,所以此处应填“survey”。

32.【C7】

work

解析:根据上文,对比的是对工作的态度,所以此处应填“work”。

33.【C8】

proportion

解析:此处意为很大比例的学生仍然喜欢简单的工作,所以此处应填“proportion”。

34.【C9】

without

解析:此处意为年轻人更喜欢没有重大责任的简单工作。所以此处应填“without”。

35.【C10】

by

解析:由日本政府收集的数据。考查被动语态的用法,“由…”用介词“by”。所以此处应填“by”。

36.【C11】

to

解析:“in contrast to”为固定搭配,意为“与…相对比”。所以此处应填“to”。

37.【C12】

losing

解析:根据上下文的意思,很多年轻一代的日本人已经不再尊重父母,不再对家庭有责任感,所以这里用losing表示“渐渐失去了”。所以此处应填“losing”。

38.【C13】

and

解析:“both…and…”为固定搭配,“两者都”。所以此处应填“and”。

39.【C14】

to

解析:“attribute to”意为“把某事归因于”,为固定搭配,所以此处应填“to”。

40.【C15】

concern

解析:“concern for”表示“对…关心”。所以此处应填“concern”。

41.【C16】

to

解析:“shift”意为“转变”,“从…到…的转变”应该用介词“to”。所以此处应填“to”。

42.【C17】

the

解析:此处缺冠词,在年轻人之间,用the表示特指。所以此处应填“the”。

43.【C18】

from

解析:“来自…的数据”,要用介词“from”。所以此处应填“from”。

44.【C19】

those

解析:文章中提到“16-19岁之间的日本青年跟25-29岁之间的青年对比”,这里缺少代词,替代“Japanese youth”。所以此处应填“those”。

45.【C20】

such

解析:“such…as”用来举例子。所以此处应填“such”。

常规阅读理解

As long as her parents can remember, 13-year-old Katie Hart has been talking about going to college. Her mother, Tally, a financial-aid officer at a California University, knows all too well the daunting thing of paying for a college education. Last year the average yearly tuition at a private, four-year school climbed 5.5 percent to more than $ 17, 000. The Harts have started saving, and figure they can afford a public university without a problem. But what if Katie applies to Princeton(she’ s threatening), where one year’ s tuition, room and board—almost $34, 000 in 2007—will cost more than some luxury cars? Even a number cruncher like Tally admits it’ s a little scary, especially since she’ 11 retire and Katie will go to college at around the same time.

Paying for college has always been a hard endeavor. The good news: last year students collected $ 74 billion in financial aid, the most ever. Most families pay less than full freight. Sixty percent of public-university students and three quarters of those at private colleges receive some form of financial aid—mostly, these days, in the form of loans. But those numbers are not as encouraging as they appear for lower-income families, because schools are changing their formulas for distributing aid. Eager to boost their magazine rankings, which are based in part on the test scores of entering freshmen, they’ re throwing more aid at smarter kids—whether they need it or not.

The best way to prepare is to start saving early. A new law passed last year makes that easier for some families. So-called 529 plans allow parents to sock away funds in federal-tax-free-investment accounts, as long as the money is used for \

46.What does the author intend to illustrate with the example of the Harts?(A)

A. The difficulty of paying the tuition.

B. The far-sight of the parents.

C. The promising future of Katie.

D. The increasing tuition in the university.

解析:原文对应信息是:“Even…Tally admits it’s a little scary,especially since she’ll retire and Katie will go to college at around the same time.”意为“面临自己将要退休,同时孩子要上大学,这确实有点令人害怕。”我们可知Tally对支付自己女儿的学费有点害怕。B、C、D均不是作者想要表达的原因。所以本题应选A。

47.What can we infer from the second paragraph?(D)

A. Some families are too poor to pay the full amount of the tuition.

B. The parents do not favor the form of loans.

C. Paying the tuition makes the parents feel humble.

D. Those who are in great need may not get what they need.

解析:原文对应信息是:“Eager to boost their magazine rankings,which are based in part on the test scores of entering freshmen.they’re throwing more aid at smarter kids——whether they need it or not.”该句话说明“学校为了提高其杂志排名,就在经济上给予那些比较聪明的孩子较大的帮助,不管他们需不需要帮助”。由此可以看出,急需帮助的学生并不一定就能获得帮助。所以A、B、C均不符合题意。所以本题应选D。

48.The last paragraph suggests that______.(C)

A. many recruiting letters failed to provide Mack Reiter with scholarships

B. Mack Reiter wanted to help his family go out of the trouble

C. traditional scholarships are a good solution to the tuition problems in some families

D. Mack Reiter was very proud of his national wrestling championship

解析:原文对应信息是:“Traditional scholarships,academic or athletic,are still a part of many families’planning.”意为“许多家庭还在依赖传统的奖学金,不管是学习上的还是体育上的。”所以本题应选C。

49.What does the author mean by \(B)

A. Richer.

B. Wiser.

C. Happier.

D. Luckier.

解析:文中提到的方案有助于存钱,但这样的方案并不适用于每一个人,然后给出了其中的一个原因,来说明对于低收入和中等收人的家庭来讲,选择其他投资方式会比这种方式好。由此可猜出词义。所以本题应选B。

50.Which of the following is true according to the text?(D)

A. The Harts prefer a public university to a private one.

B. It is much easier to pay the tuition at present.

C. All students can get the aid package.

D. Traditional scholarships are still attractive to some families.

解析:选项A意思不准确,文中提到公立大学和私立大学的学费问题,但并没有表明家长的态度和倾向;选项B意思不对,文中对应信息是第二段;申请贷款并不是无条件的,这是选项C的错误所在。综观全文,可以看出传统意义上的奖学金还是很有吸引力的。所以本题应选D。

It was late in the afternoon, and I was putting the final touch on a piece of writing that I was feeling pretty good about. I wanted to save it, but my cursor had frozen. I tried to shut the computer down, and it seized up altogether. Unsure of what else to do, I yanked(用力猛拉)the battery out.

Unfortunately, Windows had been in the midst of a delicate and crucial undertaking. The next morning, when I turned my computer back on, it informed me that a file had been corrupted and Windows would not load. Then, it offered to repair itself by using the Windows Setup CD.

I opened the special drawer where I keep CDs, but no Windows CD in there. I was forced to call the computer company’ s Global Support Centre. My call was answered by a woman in some unnamed, far-off land. I find it annoying to make small talk with someone when I don’ t know what continent they’ re standing on. Suppose I were to comment on the beautiful weather we’ ve been having when there was a monsoon at the other end of the phone? So I got right to the point.

\

51.Why did the author shut down her computer abruptly?(B)

A. She had saved what she had written.

B. She couldn’ t move the cursor.

C. The computer refused to work.

D. The computer offered to repair itself.

解析:第一段中,作者说自己想保存文件,但是光标不动了,死机了。只有把电池拔出强行关机,所以排除A,D。C中说电脑拒绝工作,不合题意。所以本题应选B。

52.Which of the following is the author’ s opinion about the woman at the Global Support Centre?(B)

A. She sounded helpful and knowledgeable.

B. She was there to make callers frustrated.

C. She was able to solve her computer problem.

D. She was quick to pass her along to a technician.

解析:此题是有关作者态度的问题。由第5、6段可以看出女客服的回答令人很不满,很沮丧。所以本题应选B。

53.According to the passage, the solution offered by the technician was______.(D)

A. effective

B. economical

C. unpractical

D. unacceptable

解析:此题问技术员的回答如何。文章中“But I do need it.”“Yes.but you don’t have it.”We went on like this for a while.Finally,he offered to walk me through…可以看出“技术员最后是在敷衍作者,没有提出一个合理的解决办法”。所以本题应选D。

54.\(A)

A. the technician’ s proposal would make things even worse

B. the technician’ s proposal could eventually solve the problem

C. files stored on her computer were like a safe

D. erasing the entire system was like curing a headache

解析:“It was like offering to drop a safe on my head to cure my headache.”意为“就像给我提供一个保险箱放我头上来治愈我的头痛一样。”含蓄讽刺地说技术员提供的建议不可采取。所以本题应选A。

55.It can be inferred from the passage that the differences between the Global Support Centre and the local repair shop he in all the following EXCEPT______.(C)

A. efficiency

B. location

C. Setup CDs

D. attitude

解析:由文中可知全球技术支持中心跟当地修理店的区别在于,当地修理店效率高,地点近,态度好。题目问的是除了哪个选项以外,其他都是二者的不同。所以本题应选C。

Women’ s minds work differently from men’ s. At least, that is what most men are convinced of. Psychologists view the subject either as a matter or frustration or a joke. Now the biologists have moved into this minefield, and some of them have found that there are real differences between the brains of men and women. But being different, they point out hurriedly, is not the same as being better or worse.

There is, however, a definite structural variation between the male and female brain. The difference is in a part of the brain that is used in the most complex intellectual processes—the link between the two halves of the brain.

The two halves are linked by a trunkline of between 200 and 300 million nerves, the corpus callosum. Scientists have found quite recently that the corpus callosum in women is always larger and probably richer in nerve fibers than it is in men. This is the first time that a structural difference has been found between the brains of women and men and it must have some significance. The question is \

56.Which of the following statements is CORRECT?(C)

A. Biologists are conducting research where psychologists have given up.

B. Brain differences point to superiority of one sex over the other.

C. Results of scientific research fail to support popular belief.

D. The structural difference in the brain between the sexes has long been known.

解析:选项A即心理学家已经放弃,而生物学家正在展丌研究工作。而文中第三句话说“Psychologists view the subject either as a matter of frustration or a joke.”即心理学家认为这个研究不是一件沮丧的事,就是一个笑话,此句和选项A含义不一样。选项B即大脑区别显示出一个性别优于另外一个性别。而文中第一段最后一句话说“But being different,they point out hurriedly, is not the same as being better or worse.”即他们指出尽管有区别,但并不能说明谁优谁劣,此句和选项B含义不一样。选项D两性大脑结构的区别早已为人所知。而文中第三段第三句话说“This is the first time that a structural difference has been found between the brains of women and men…”即这是第一次人们发现了两性大脑结构的不同,此句和选项D含义不一样。所以本题应选C。

57.According to the passage it is commonly believed that brain differences are caused by______factors.(D)

A. biological

B. psychological

C. physical

D. social

解析:根据这篇文章,普遍认为大脑的区别由什么因素引起的?短文第三段倒数第二句话说“We tend to think that is the influence of society that produces these differences.”即我们认为社会的影响造成了这些区别。A、B、C均不符合题意。所以本题应选D。

58.\(A)

A. skills of men and women

B. school subjects

C. the brain structure of men and women

D. activities carried out by the brain

解析:“这些区别”指的是什么?短文第五段主题句说“But it isn’t all that easy to explain the actual differences between skills of men and women on this basis.”即在此基础上解释两性技能的区别并不是很容易的事。由此可见,“这些区别”指的是两性技能。所以本题应选A。

59.At the end of the passage the author proposes more work on______.(D)

A. the brain structure as a whole

B. the functioning of part of the brain

C. the distinction between the sexes

D. the effects of the corpus callosum

解析:文章的结尾,作者说我们不知道学校学生的能力和大脑两半球功能之间的确切关系;我们不懂大脑两半球是如何通过corpus callosum相互作用的;间接地提出对于corpus callosum的影响,多作研究工作。所以本题应选D。

60.What is the main purpose of the passage?(A)

A. To outline the research findings on the brain structure.

B. To explain the link between sex and brain structure.

C. To discuss the various factors that cause brain differences.

D. To suggest new areas in brain research.

解析:文章的主要目的是什么?短文介绍科学家在有关大脑结构方面的研究成果。B、C、D只是片面上的。所以本题应选A。

阅读完型

Does the publisher of Douglas Starr’s excellent Blood—An Epic History of Medicine and Commerce actually expect to sell many copies? Whoever chose the title is certain to scare off the squeamish, and the subtitle, which makes the effort sound like a dry, dense survey text, has really done this book a disservice. In fact, the brave and curious will enjoy a brightly written, intriguing, and disquieting book, with some important lessons for public health.

【R1】______

The book begins with a historical view on centuries of lore about blood—in particular, the belief that blood carried the evil humors of disease and required occasional draining. As recently as the Revolutionary War, Bloodletting was widely applied to treat fevers. The idea of using one person’s blood to heal another is only about 75 years old— although rogue scientists had experimented with transfusing animal blood at least as early as the 1600s. The first transfusion experiments involved stitching a donor’s vein(in early cases the physician’s)to a patient’s vein.

【R2】______

Sabotaged by notions about the\

61.【R1】

C

解析:由下一段第一句“The book begins with…”可知,只有c放于此空处才可以与下文衔接,意思连贯。

62.【R2】

D

解析:由上下两段综合分析,只有D放在此处符合逻辑。

63.【R3】

A

解析:上一段最后一句“…such as draining blood…”与A中的“The massive wartime blood drives…”对应。

64.【R4】

F

解析:由此空上下文可以看出,选项中只有F放在此处符合逻辑,上下文才能连贯。

65.【R5】

B

解析:由上一段段意可知,B放在最后一处最合适。

选择搭配

Which game…

is sold well? 【P1】______

allows gamers to select games with equal-caliber opponents? 【P2】______

is probably frightening? 【P3】______

offers some more ways to destroy what the players have built? 【P4】______

seems difficult to save the game? 【P5】______

has no easy track for the game? 【P6】______

enables players to construct buildings in different styles? 【P7】______

has detailed and spectacular racing environments? 【P8】______

enables players to make up their own stories? 【P9】______

allows gamers to challenge other players in team-based multiplayer games on Xbox Live and System

Link? 【P10】______

A

Like your motorcycle games big, Bold, and beautiful? All those superlatives and more apply to Motocross Madness 2, the sequel to one of the most funny(if not the most realistic)motocross simulations ever created.

This sequel improves on the original by offering larger racing environments, more modes of play, and much more detailed graphics. The environments now have a full complement of trees, cacti, Bushes, and other solid objects to smack into, and some game modes even introduce highway traffic into the mix. There’s nothing like jumping over a moving semi on your way to the finish line. The new Pro Circuit career mode adds a lot of replay-ability(and long-term strategy)to the game, and fun multiplayer modes like tag offer a refreshing break to standard racing when playing online.

On the downside, all the new graphical goodness requires some advanced computer hardwares. While a 3-D accelerator isn’t required, that’s a little like saying your car doesn’t need an engine because you can still push it. With a decent 3-D card, at least a 350 MHz processor, and plenty of RAM, however, the game really comes to life. Those of you with 3-D audio cards are also in for a treat, as it becomes possible to tell where other riders are just by listening. It took time to get used to Motocross Madness 2’s complete over-the-topphysics. Hitting even a minor jump launches the bike straight up into the air, and bigger hills can leave you staring down at the treetops for over five seconds. It’s a little ridiculous, But once we gained some familiarity with the tracks it virtually made the game a lot of fun. More air time means more chances to perform outrageous aerial stunts, from the Tail Grab to the back-bending Cordova. Unfortunately, it also means unfortunate encounters with trees which are much harder to avoid.

If you buy sports games based only on their ability to realistically portray the sports they are simulating, Mo-tocross Madness 2 will disappoint. For those of you who like big air, Big stunts, enormous open environments, and lots of challenging arcade action, this game is better than its predecessor in every way.

B

SimCity 3 , 000 is back, and it’s bigger than ever! Maxis pulled out all the stops for this new version of the bestselling game, adding enough new customized graphics to recreate cities from all over the world. The new European and Asian building sets serve up hundreds of new buildings that match the architecture of these diverse environments. From the Great Wall to the Berlin Wall, it’s in there. Of course, you can still mix and match—freedom to manage a city as you choose has always been the name of this game. No addition to the SimCity family would be complete without some new methods for destroying your creations, and SimCity 3, 000 Unlimited has four more devastating disasters than the old version. You can recreate the movie Armageddon by unleashing large chunks of flaming space debris, smite your populace with a buzzing swarm of locusts, destroy seaports and coastal developments with a whirlpool, or uncork some toxic clouds. The Building Architect, formerly available as a free download, is now packed on the CD-ROM. This 3-D architectural program lets users set up the buildings of their dreams, from dilapidated outhouses to towering skyscrapers to works of modern art that are intended for pure decoration.

Don’t worry if you don’t feel like using this powerful tool to create things yourself—the game comes with dozens of new ways to make your cities unique, and you can always head to the SimCity Exchange to download imaginative add-ons created by other users. The infinite expand-ability and infinite replay-ability of this game should keep would-be mayors completely occupied until they move to the suburbs of the Sims.

C

Want to live forever? Get a taste for what it’s like with Vampire: The Masquerade Redemption, the first computer role-playing game based on the tremendously popular dice-and-paper and live-action RPG from White Wolf Game Studio. Die-hard fans will grumble a bit at some of the translation concessions from book to hard drive. The vampiric disciplines in particular are less flexible and occasionally more hassle than they’re worth—sure, you can turn into a wolf, But you can’t return to your natural form until the time limit expires. Still, these limitations don’t interfere with the gameplay, which is fast moving, challenging, and genuinely creepy. Graphics and sounds are well designed, and along with the plot they evoke the mood of gothic horror that has made Vampire so popular.

The single-player mode locks you into the story line of Christof, a medieval crusader who blunders into immortality at the fangs of an ancient Brujah vampire. Christof s damnation and search for redemption lead him from the Prague of the Dark Ages to modern New York City. Multiplayer options include local area network and Internet play as well as the ability to make and run your own stories for other players. The manual is beautiful and helpful, a rare combination. Clearly, the designers took their cue from White Wolf, as evidenced by the clarity of text and carefully chosen illustrations. Though Redemption is really worth playing, gamers should be warned that the save-game feature is irritating and often beyond the player’s control and that the installation requires at least 720 MB(and up to 1.3 GB!). Despite these flaws, the game is still wicked fun and merits plenty of praise.

D

Counter-Strike, the world’ s most popular online action game and first-person shooter for the PC, makes its console debut exclusively on Xbox and Xbox Live. Counter-Strike for Xbox features single-player missions, taking place over a gritty realistic counterterrorist world. It allows gamers to challenge other players in team-based multiplayer games on Xbox Live and System Link.

Counter-Strike for Xbox will be the most graphically advanced version of the game to date, showcasing the technical prowess of Xbox, including immersive and intense multiplayer action on Xbox Live. In addition, players will benefit by strategizing and communicating with their teammates via the Xbox Live Communicator headset.

Features:

Intense Xbox Live multiplayer action: Gamers can battle real players throughout the world with Xbox Live, strategizing and communicating with up to 15 other players. A unique player-ranking system will allow gamers to select games with equal-caliber opponents, while Xbox Live helps ensure cheat-free playing fields.

Xbox enhancements and exclusives: Players will be treated to new graphically enhanced missions from Counter-Strike; Condition Zero, as well as new, exclusive content designed only for Xbox.

Realistic counterterrorist experience; Players will experience a deep and involving counterterrorism world, where danger abounds. Lead an elite team through the jungles of Asia, the cold regions of Eastern Europe, and the unbearable humidity of Colombia.

Real-life weapons and gadgets: Players can choose from more than 25 real-life weapons, including shotguns, sniper rifles, pistols, and other military artillery.

Downloadable content: New downloadable content will be available via Xbox Live.

66.【P1】(B)

A.

B.

C.

D.

解析:B中第一句提到“…the bestselling game…”。

67.【P2】(D)

A.

B.

C.

D.

解析:由D特征的第一条最后“A unique player-ranking system will allow garners to select games with equal-caliber opponents”可知。

68.【P3】(C)

A.

B.

C.

D.

解析:C第一段最后一句为“…they evoke the mood of gothic horror that…”。

69.【P4】(B)

A.

B.

C.

D.

解析:B第一段提到“…has four more devastating disasters than the old version”。

70.【P5】(C)

A.

B.

C.

D.

解析:C第二段提到“…often beyond the player’s control…”。

71.【P6】(A)

A.

B.

C.

D.

解析:只有A“has no easy track for the game”。

72.【P7】(B)

A.

B.

C.

D.

解析:B第一段提到“…serve up hundreds of new buildings that…”。

73.【P8】(A)

A.

B.

C.

D.

解析:由A最后一段可知A“has detailed and spectacular racing environments”可知。

74.【P9】(C)

A.

B.

C.

D.

解析:由C中第二段可知C“enables players to make up their own stories”可知。

75.【P10】(D)

A.

B.

C.

D.

解析:由D的第一段最后一句话“It allows gamers to challenge other players in team-based multiplayer games on Xbox Live and System Link”可知。

阅读理解大题型

76. With the widespread computers, there is an increase in the number of people making use of Internet. Some people believe that Internet will bring great benefits to people while others think Internet may cause depression.

Write an article about it to clarify your own points of view towards this issue.

As computers are increasingly popular, we can have more access to Internet. It is true that Internet can bring us a lot of benefits. With Internet we can communicate with the rest of the world. We can build relationships with people who are in far away places. We can enjoy services offered on the net.

Internet, however, also brings us some side effects. Internet use may cause a decline in psychological well-being. According to the research done in an American university, even people who spent just a few hours a week on the Internet experienced more depression and loneliness than those who logged on less frequently. It wasn’t that people who were already feeling bad spent more time on the Internet, but that using the net actually appeared to cause the bad feelings.

The fact that Internet use reduces time available for families and friends may account for the drop in well-being. Faceless, bodiless \

解析:

资源下载《国家公共英语(五级)笔试模拟试卷197含答案解析.doc》 文档下载价格为30下载币,请先
将本套试题Word文档或文章下载到电脑,方便收藏和打印
资源下载
《国家公共英语(五级)笔试模拟试卷197含答案解析.doc》
试题含答案和解析word文档下载价格:30 下载币
《国家公共英语(五级)笔试模拟试卷197含答案解析.doc》
试题含答案和解析word文档VIP优惠:免费
将本套试题Word文档或文章下载到电脑,方便收藏和打印
0

评论0

没有账号? 注册  忘记密码?